Bliv set i mørket

Skrevet af Bonnie Dyrecenter

Reflekser til de firbenede trafikanter

Vi går vintertiden i møde. Der er mørkt om morgenen, når vi tager på arbejde, og der er mørkt igen, når vi kommer hjem. Når hunden skal luftes, inden vi tager hjemmefra, er der naturligvis også mørkt. Vi ved alle, at det er vigtigt, at blive set i mørket. Uden reflekser vil bilisterne først opdage os, når vi er 25 meter væk. Med godkendte reflekser kan vi ses på 150 meters afstand, og bilisterne kan nå at reagere. Endnu bedre er det, hvis vi har lys på – dette gælder især for cyklisterne. Cykellygter skal kunne ses mindst 300 meter væk.

Men hvad med vores kæledyr?

Hos Bonnie Dyrecenter har vi tænkt på din hund, og har skaffet et stort udvalg af halsbånd og hundeliner med lys og refleks. Produkterne findes både med traditionelle reflekser, og impulsblink eller fast lys. Reflekseffekten er god, hvis du går på landevejen, hvor der ikke er så meget trafik og ingen generende lys.

Impulsblinkeffekten er god, hvis du går i byen, hvor der er meget andet lys, som tager bilisternes opmærksomheden fra dig. Fast lys effekten er god på landevejen med en del trafik uden gadelygter.

Start vintersæsonen med en utidig julegave til de pelsklædte trafikanter.

Kom indenfor i dit lokale Bonnie Dyrecenter og se udvalget.